Nyitvatartás

Elérhetőségünk:

 

Gellény Birtok

5700 Gyula, Bicere 14-16.

Érdeklődni: +36302281176, gtex@gtex.hu

Tel.: +36703330764

www.gellenybirtok.hu

 

Igény szerinti nyitvatartásunk van!

Mindent a kedves Vendégért!

Magunkról

Exkluzív környezetben ünnepelheti meg élete nagy eseményeit!

Megnyílt a 150 fő, a 350 fő és az 50 fő befogadására alkalmas rendezvényházunk, amely kellemes környezetet biztosít családi, baráti, de akár üzleti rendezvényekhez is!

Kérje egyedi ajánlatunkat és rendezze meg álmai eseményét nálunk! Szabadidőközpontunk alkalmas kültéri fesztiválok, bulik megrendezésére is, mert a 4,5 hektáros szépen gondozott parkunk több ezer ember befogadására is alkalmas. Közel 1700 m2 fedett részünk akkor is jó szolgálatot tesz, ha elered az eső!

Esküvő, családi nap, csapatépítő tréning, céges buli, születésnap, legénybúcsú, leánybúcsú, évforduló... minden rendezvény megrendezhető az exkluzív termeinkben.

 

 

 

Úgy gondoltuk, hogy szükség lenne egy olyan exkluzív környezetre városunkban, ahol a kis családi rendezvényektől a nagy 400 fős lakodalmakig, vagy konferenciákig minden megrendezhető. Ezért építettük meg a Gellény Birtokot, ahol mindez megvalósítható.

Ha csak 30-50 fős születésnapot szeretne, akkor is kereshet minket, mert rendezvénytermeink tökéletes helyszínei lehetnek az ünnepnek. Ha azonban több száz embert szeretne megvendégelni, akkor se felejtsen el minket, hiszen nálunk azt is megteheti olyan környezetben, amit az esküvői magazinokban lát. Íme pár kép ízelítőnek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Akcióink

 

AKCIÓ!!!

 

LEGYEN A LAKODALMA

 NÁLUNK ÉS AKÁR KANÁRI SZIGETEK-i

NYARALÁST IS KAPHAT MELLÉ!

 

ÉRDEKLŐDJÖN: +36302281176

Partnereink

© 2010 G-Textil Kft.